www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Beauty Blender

Jag har nyligen uppdaterat min "Foundation rutin" och har nu börjat använda min Beauty Blender  mer flitigt.

En beautyblender är en supermjuk svamp som kan vara formad som ett ägg eller som den jag har på bilderna här under. Man sköljer den under svalt vatten och klämmer ur den innan man duttar in foundationen från handen till svampen, lite åt gången och duttar lätt i ansiktet.

Resultatet av appliceringen blir som nämnt helt fantastiskt! Har inte testat något annat redskap som kan få det finare, jämnare och naturligare, men ändå täckande. En vanlig makeupsvamp super upp jättemycket av foundationen in i svampen, denna suger inte alls upp lika mycket eftersom att den sugit upp vatten istället.

Jag köpte min Beauty Blender från eleven.se för ca 2 år sedan. Så det börjar nog snart bli dags att införskaffa en ny, även om jag har försökt att vara noga med att rengöra den. Dock har jag inte använt den så mycket, det är först nu under julhelgen som jag har börjat använda den mer flitigt. :) 

Så för er som gillar att använda en foundationsvamp istället för en borste, så rekommenderar jag helt klart att skaffa Beauty Blender. Visst dom är lite dyrare en än vanlig foundationsvamp, men ack så mycket bättre! Då den inte suger upp lika mycket foundation och då den är lättare att rengöra efteråt. 
Sen så håller den också betydligt längre än en vanlig foundationsvamp, så länge man är noga med att rengöra den :) 

När man beställer en Beauty Blender så brukar det ibland följa med en speciell rengöring för Beauty Blender.. Och det finns även att beställa enskilt "beautyblendercleanser"men annars så funkar det även att tvätta den med diskmedel och vatten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0